Hysterisch vrolijk
Door: Wytske
Blijf op de hoogte en volg Wytske en Mark
26 Oktober 2009 | Hong Kong, Tsim Sha Tsui
Donderdag hadden we "de laatste quiz-night", vrijdag een afscheidsdinertje met onze collega Gina, zaterdag "de laatste junk-trip" én het verjaardagsdinertje van prinses Karin... Dus toen we gisteravond wéér zo laat thuis kwamen dat de nachtportier ons moest binnenlaten, zag je hem wel denken: die gweilo's spugen er niet in. (Niet dat we nou zó ontzettend wild waren trouwens, en we waren nog niet zo laat dat het eigenlijk weer vroeg was.)
Maar goed: dus wel een beetje brakkig. En weemoedig, want ik zit alleen in ons lieve kantoortje. Gina is in China en Mark heeft net, samen met onze vaste man-met-bus Jimmy, de kantoor-spullen die mee terug naar Nederland moeten naar beneden gebracht en is op weg naar wat nu nog ons huis is: The Waterfront.
Woensdag komen de verhuizers. En we moeten voor die tijd alles gesorteerd hebben in 3 stapels:
- Zeecontainer (spullen die we lang niet gaan zien! Want pas als we terug in NL zijn én weer ingeschreven, kan het hele douaneproces in werking worden gezet. Grrrrr....)
- Grote doos / koffer om op te sturen (spullen die we de eerste weken in Nederland, als de container nog niet vrij is gegeven, nodig hebben)
- Alles wat we meenemen op onze reis, en dit is natuurlijk ZO MIN MOGELIJK! :-)
Eigenlijk heb ik dus helemaal geen tijd om te spelen met "markenwytske.waarbenjij.nu"! Ik ga maar eens naar huis om mijn steentje bij te dragen.
Of om een tukje te doen...
Joy-Gin!
Wytske
26 Oktober 2009 - 07:36
Ans:
Gedver Wytske, dan is het bijna zover...ik word weemoedig als ik eraan denk. Wel leuk om te weten is dat de yoghurt maker vanaf vandaag officieel in gebruik is genomen! Bij elk kommetje yoghurt denken we aan jullie! -
26 Oktober 2009 - 13:04
Bjorna:
Wat goed dat je nog tijd hebt weten te vinden om dit te regelen!!
Zet 'm op! -
26 Oktober 2009 - 14:20
Vincent En Yan:
Het aftellen is inderdaad begonnen... we zullen jullie missen, maar voor jullie staat er een mooie reis in het verschiet en natuurlijk weer lekker thuis in jullie huis in Haarlem om zo ook weer op zaterdag 7.00 bij de kaasboer wijn te kunnen drinken....
26 Oktober 2009 - 15:11
Debbie:
Heel veel succes en schiet nou maar op met naar huis komen! :-)
xxx -
26 Oktober 2009 - 15:12
Debbie:
PS: dronk Mark om 07.00 uur bij Tromp al wijn? Mijn man dus ook?? #@$!~%$# -
26 Oktober 2009 - 16:12
Annelies:
Ik smul nu al bij de gedachte aan jullie reisverhalen. En hurry home, want ik wil jullie graag weer eens live zien ;-)))
Bon voyage! -
26 Oktober 2009 - 18:48
Lucy:
Jezus jongens, ik hoop dat het hier in het saaie Haarlem niet heel erg tegenvalt!! Jullie hebben een geweldige tijd gehad volgens mij! Mooie reis en ik kan bijna niet wachten...
XL -
26 Oktober 2009 - 21:06
Maaike:
fijn dat jullie weer deze kant op komen. Maak er nog wat moois van de laatste dagen.Geniet van de, ongetwijfeld, mooie reis die gaat komen.
Liefs, Maaike